Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Mióta az áldott jó Orbán Viktor, az ő családja, volt kollégi
  2016-12-11 20:57:32, vasárnap
 
 
Tamás Róbert 2016-12-11


Mióta az áldott jó Orbán Viktor, az ő családja, volt kollégiumi szobatársai, szomszédai és barátai átvették az országot

Igazából az van, hogy semmi okunk nincs elégedetlenkedni. Béke van, nyugalom, boldogság és elégedettség. Vasárnapnak reggelén látta jónak lehozni az MTI: 2006-ban és 2007-ben volt a legtöbb sztájk Magyarországon. Az a rohadt Gyurcsány, az! Már megint és még mindig. Az ő idejében feszt sztrájkolt a nép, de mióta a jóságos Orbán-király uralkodik, azóta olyan boldog és elégedett mindenki, hogy az kész beszarás.

Gyurcsány - emlékezzetek, proletárok! - bele is lövetett a nép szemébe. Gumival! És még hazudott is éjjel-nappal, meg ki akarta innen zavarni a magyarokat. El lehet innen menni, ezt mondta. Igaz, hogy ezt konkrétan Széles Gábor orosz propagandistának mondta, de ki a franc emlékszik már arra? Hát nem? Hát de.

De mióta az áldott jó Orbán Viktor, az ő családja, volt kollégiumi szobatársai, szomszédai és barátai átvették az ország szétrablását, azóta itt minden szép és jó. Még sztrájkolni se akarnak a népek, mert tök elégedett mindenki. Ezt az elégedettséget csak növeli az új sztrájktörvény, ami gyakorlatilag lehetetlenné is teszi a sztrájkot. Jogellenes és így büntethető lett az elégséges szolgáltatás elmaradása. Azt meg majd megmondja a jó király, hogy mi az elégséges. Ráadásul a gondos kormány feltalálta és azon nyomban meg is honosította a visszaélésszerű sztrájk fogalmát, ami szintén sokat használ a dolgozói elégedettség virágba borulásának.

Igaz, hogy jócskán emelkedtek a bérek is, köszönhetően a kormánynak. Olyan sikeresen elüldözték az országból a munkavállalókat, hogy a munkáltatók kénytelenek emelni a fizetéseken, különben nem marad dolgozójuk. Hát mi ez, ha nem egy rendkívül sikeres politika?

Bezzeg, az a rohadék Gyurcsány nem gondoskodott ilyen módon a keményen dolgozó kisemberekről, ezért az akkori ellenzéki pártok - csak a Fidesz! - sorra tudták szervezni a sztrájkokat, tüntetéseket. Most rend van és fegyelem.

A fegyelem fenntartásában sokat segít a média is, mert nem marad ellenzéki sajtó. Ügyes üzletemberek felvásárolták, kiherélték és szétverték az ilyen orgánumokat. Ehhez persze kellett a nemzeti kormány segítsége és a kormány meg is tett mindent annak érdekében, hogy kellő mértékben meggyengüljenek ezek a lapok. Leshették, mikor kapnak hirdetéseket, hogy a bevételből fenntartsák magukat! Lóf*szt kaptak, nem reklámpiaci részesedést! Az állami cégek - teljesen érthető módon - sokkal szívesebben adják a reklámokat olyan lapoknak és internetes felületeknek, amelyeket többen írnak, mint ahányan olvasnak, viszont a kormány hazugságait csomagolják szorgosan és fényezik a bűnszervezet működését.

Az is mekkora ötlet már, hogy a PR-Telecom nevű kábelszolgáltatónak 3,3 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást adott a kormány! Hát lehet azon csodálkozni, hogy a szolgáltató felmondta a szerződését a Hír Televízióval, így 70 ezer háztartásba nem Simicska Lajos tévéje, hanem Vajna András csatornái viszik az igazságot? Nem, testvéreim a Nemzeti Együttlopás Rendszerében! Nem lehet ezen csodálkozni. Ahogy azon sem lehet csodálkozni, hogy a cégadatbázis szerint a PR-Telecom többségi tulajdonosa egy máltai offshore cég, a Central Eastern Cable & Media Group Limited. A máltai cégbíróság iratai alapján azt is tudni lehet, hogy ennek a társaságnak tavaly még ugyanaz a máltai vagyonkezelő cég volt a tulajdonosa, mint annak a luxusjachtnak, amelyen a milliárdossá lett gázszerelő, Mészáros Lőrinc nyaralt.

Csupa véletlen, szerencsésen alakuló sorsszerűség és csodaszámba menő egybeesés segíti a kormányt az illiberális demokrácia rögös útján. Már csak néhány évre van szükségük és kitör az általános boldogság és elégedetlenség. Hamarosan a köznevelés címszóval zajló oktatási reform megérleli a maga gyümölcseit. Írni-olvasni nem tudó, a saját jogaikat hírből sem ismerő, buta, manipulálható polgárokat fognak kinevelni, akik azt sem fogják tudni, hogy a demokráciát eszik, avagy isszák és boldogan szavaznak arra, akire a köztévé, közrádió, közújság, közegyház szerint szavazniuk kell.

Az egészségügy is tisztogat, egyszer csak elfogynak a betegek, idősek, sérültek. Vagy azért, mert kapnak a papírjukra egy pecsétet, hogy visszanőtt kezük-lábuk és alkalmasak bármilyen munkára, vagy azért, mert egyszerűen megdöglenek az ellátatlanság, az éhezés és a pénz hiányában megfizethetelen gyógyszerek nélkül.

A kormány pedig gondos gazdaként majd ingyen eteti a gyerekeket, hogy azok felnőhessenek és sötét tudatlanságban, ám jó fizikai erőben dolgozhassanak az új földesurak gazdaságaiban, a külföldi tulajdonú gyárakban és üzemekben. Nekik már eszükbe sem jut majd sztrájkolni, tüntetni és fel sem merül bennük, hogy másra is szavazhatnának, mint a jótevőjükre: Orbán Viktorra. Ha ez bekövetkezik, akkor lesz csak jó világ, béke, nyugalom és általános boldogság. Bizony.



https://kolozsvaros.com/2016/12/11/miota-az-aldott-jo-orban-viktor-az-o-csaladja- volt-kollegiumi-szobatarsai-szomszedai-es-baratai-atvettek-az-orszagot/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: propagandistának, elégedetlenkedni, megfizethetelen, visszaélésszerű, meggyengüljenek, munkavállalókat, magyarországon, sztrájktörvény, szavazhatnának, dolgozhassanak, elégedetlenség, tudatlanságban, elégedettséget, fenntartásában, felnőhessenek, felvásárolták, gyakorlatilag, kisemberekről, luxusjachtnak, ellátatlanság, manipulálható, gazdaságaiban, szerencsésen, rendszerében, elégedettség, köszönhetően, cégadatbázis, bekövetkezik, milliárdossá, tüntetéseket, gondoskodott, üzletemberek, sorsszerűség, emlékezzetek, felületeknek, hirdetéseket, legtöbb sztájk, jóságos Orbán-király, kész beszarás, franc emlékszik, ország szétrablását, elégedettséget csak, elégséges szolgáltatás, gondos kormány, visszaélésszerű sztrájk, dolgozói elégedettség, munkáltatók kénytelenek, rendkívül sikeres, keményen dolgozó, akkori ellenzéki, fegyelem fenntartásában, ilyen orgánumokat, Orbán Viktor, Tamás Róbert, Széles Gábor, Simicska Lajos, Vajna András, Nemzeti Együttlopás Rendszerében, Central Eastern Cable , Media Group Limited, Mészáros Lőrinc, Orbán Viktorra,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png virág  Alázat  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Mai harmónia kártyám  Png lepke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Garai Gábor - Takarítás  Csak a fogyatkozás látható  Még csak most kezdődik a nap  Png ház  s immár én is felragyogva, ért...  Varga János Veniam - Fontos sz...  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Albert Einsteinről  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Png csokor  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  A jó emberek mindig szépek mar...  Minden harmadik...  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Adakozás  Idő  Próbálj meg ...  Mindig jusson idő nevetni  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Akarat  Szép estét  Minden harmadik...  A televizió nem a kultúrát kép...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Fekete-erdő desszert  Kellemes délutánt kívánok  Png telefon  Png lepke  Png kutya  Popper Péter szavai  Soha ne kedvezz...  Gonosz démon-álarc  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Akarat  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Szívem  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam Mírjam barát...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Fehér virág  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Ágai Ágnes – Csendélet  Szép napot kívánok  Akarat  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Szívem tiéd  Éretlen vers  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Radikális szeretet  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Nagyi telefonál  Nagyi telefonál  Fekete-erdő desszert  Jó éjszakát  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Popper Péter szavai  Reggel van  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén... 
Bejegyzés Címkék
legtöbb sztájk, jóságos Orbán-király, kész beszarás, franc emlékszik, ország szétrablását, elégedettséget csak, elégséges szolgáltatás, gondos kormány, visszaélésszerű sztrájk, dolgozói elégedettség, munkáltatók kénytelenek, rendkívül sikeres, keményen dolgozó, akkori ellenzéki, fegyelem fenntartásában, ilyen orgánumokat, nemzeti kormány, bevételből fenntartsák, állami cégek, reklámokat olyan, kormány hazugságait, bűnszervezet működését, szolgáltató felmondta, cégadatbázis szerint, máltai offshore, máltai cégbíróság, társaságnak tavaly, máltai vagyonkezelő, milliárdossá lett, illiberális demokrácia, általános boldogság, köznevelés címszóval, maga gyümölcseit, saját jogaikat, demokráciát eszik, pénz hiányában, kormány pedig, külföldi tulajdonú, propagandistának, elégedetlenkedni, megfizethetelen, visszaélésszerű, meggyengüljenek, munkavállalókat, magyarországon, sztrájktörvény, szavazhatnának, dolgozhassanak, elégedetlenség, tudatlanságban, elégedettséget, fenntartásában, felnőhessenek, felvásárolták, gyakorlatilag, kisemberekről, luxusjachtnak, ellátatlanság, manipulálható, gazdaságaiban, szerencsésen, rendszerében, elégedettség, köszönhetően, cégadatbázis, bekövetkezik, milliárdossá, tüntetéseket, gondoskodott, üzletemberek, sorsszerűség, emlékezzetek, felületeknek, hirdetéseket, bűnszervezet, szétrablását, televízióval, lehetetlenné, vagyonkezelő, szolgáltatás, megdöglenek, szobatársai, tulajdonosa, demokráciát, sztrájkolni, gyümölcseit, egészségügy, csodaszámba, illiberális, honosította, borulásának, gyógyszerek, munkáltatók, szobatarsai, háztartásba, részesedést, csomagolják, együttlopás, hazugságait, kolozsvaros, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2234
  • e Hét: 16464
  • e Hónap: 27575
  • e Év: 181071
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.